Skinpatrol | Huid- en oedeemtherapie Hellevoetsluis

Microneedling Pen

Dermapen 4

De dermapen 4 is dé nieuwste techniek op het gebied van microneedling. De dermapen behandeling is daarnaast ook vele malen effectiever en veiliger dan bestaande microneedling therapie.

De behandeling is zeer geschikt voor huidverbetering en verstrakking van de huid. De huid wordt vernieuwd zonder dat de bovenste huidlaag beschadigd wordt. Hierdoor kunnen er op een natuurlijke wijze veel huidverbeteringen bereikt worden.

Anti-Aging

Microneedling behandelingen met de Dermapen4 stimuleren de natuurlijke genezingsreactie van de huid om de productie van collageen en elastine te verhogen met als resultaat minder rimpels en fijne lijntjes.

Pigmentatie

In tegenstelling tot sommige laserbehandelingen vermijdt de Dermapen4 microneedling behandeling het risico op verbranding en hypopigmentatie risico’s, terwijl het een geoptimaliseerde celfunctie bevordert.

Grove poriën

Een microneedling behandeling met de Dermapen4 stimuleert de huid om nieuw collageen aan te maken waardoor de vergrote poriën kleiner worden.

Littekenweefsel

De Dermapen 4 is het enige micronaald systeem met een speciale littekeninstelling en bijbehorende protocollen voor de aanpak van alle soorten littekensweefsel, inclusief acnelittekens.

Striae

Veel behandelaars en patiënten beweren dat Dermapen™ behandelingen effectiever zijn dan andere methoden bij het behandelen van striae.

Acne

Dermapen4 behandelingen verbeteren zichtbaar het uiterlijk van de problematische huid, comedonen en ook van actieve acne.